Буковинська гостинність – 2015

3 грудня 2015 року у дворику Чернівецької Ратуші та на базі ресторану «Варанці» відбувся ХІV фестиваль з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2015» в якому взяли участь провідні заклади ресторанного господарства та студенти профільних навчальних закладів м. Чернівці.

Метою заходу була популяризація та розвиток кулінарного і кондитерського мистецтва, де можна було ознайомитися з досягненнями фахівців у галузі ресторанного бізнесу, підвищити свою професійну майстерність, поділитися досвідом.

Jpeg

Бойчук Ірина з «Лісовою галявиною»

Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж гідно представили студентки відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій спеціальності Виробництво харчової продукції під керівництвом майстра виробничого навчання Шмельової Л.В. та здобули:

Демчук Тетяна (181 група)  – срібло в номінації «Художня презентація композиції з овочів та фруктів – карвінг»

Бойчук Ірина (381 група) – бронза в номінації «Ексклюзивний святковий торт» та кубок «Приз глядацьких симпатій».

Jpeg

Демчук Тетяна  презентує свої роботи

Молодці дівчата. Так тримати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *