3 грудня 2015 року у дворику Чернівецької Ратуші та на базі ресторану «Варанці» відбувся ХІV фестиваль з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2015» в якому взяли участь провідні заклади ресторанного господарства та студенти профільних навчальних закладів м. Чернівці.
Метою заходу була популяризація та розвиток кулінарного і кондитерського мистецтва, де можна було ознайомитися з досягненнями фахівців у галузі ресторанного бізнесу, підвищити свою професійну майстерність, поділитися досвідом.
Бойчук Ірина з «Лісовою галявиною»
Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж гідно представили студентки відділення туристично-ресторанного обслуговування та харчових технологій спеціальності Виробництво харчової продукції під керівництвом майстра виробничого навчання Шмельової Л.В. та здобули:
– Демчук Тетяна (181 група) – срібло в номінації «Художня презентація композиції з овочів та фруктів – карвінг»
– Бойчук Ірина (381 група) – бронза в номінації «Ексклюзивний святковий торт» та кубок «Приз глядацьких симпатій».
Демчук Тетяна презентує свої роботи
Молодці дівчата. Так тримати!