Система управління безпечністю продуктів харчування НАССР (ISO 22000)»

11 квітня 2019 року правлінням спілки споживчих товариств області на базі Чернівецького кооперативного економіко – правового коледжу було проведено для голів правлінь РСС, РСТ та їх заступників, голів правлінь ССТ, керівників кооперативних підприємств, в т. ч. виробничих, директорів ринків, спеціалістів та внутрісистемних ФОПів, викладачів коледжу, фахівців апарату управління обласної спілки семінар-тренінг на тему «Система управління безпечністю продуктів харчування НАССР (ISO 22000)».

В якості доповідачів у семінарі взяли участь:

*д.т.н., професор кафедри товарознавства, технології та якості харчових продуктів Львівського ТЕУ Лозова Тетяна Михайлівна, повною мірою розповіла учасникам семінару про:

1. Загальні положення НАССР.

2. Програми-передумови та їх роль у гарантуванні безпечності харчових продуктів.

*к.с-г. н., доцент кафедри митного та технічного регулювання Львівського ТЕУ – Шестопал Галина Сергіївна:

1. Огляд законодавчої бази щодо впровадження системи безпечності харчових продуктів.

2. Розроблення постійно діючих процедур заснованих на принципах НАССР.

*заступник генерального директора з питань оцінки відповідності ДП Львівського науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації Шлюз Роксоляна Олександрівна:

1. Практичні аспекти впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

Всі учасники семінару-тренінгу отримали Сертифікати про навчання за програмою «Система управління безпечністю продуктів харчування НАССР (ISO 22000)».

На часі справа за «малим» – запровадити систему НАССР в дію та забезпечити належне виконання норм чинного законодавства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *