18 Листопад 2019
 Листопад 18, 2019

Феєрично і весело у Чернівецькому кооперативному економіко-правовому коледжі 14-15 листопада 2019 року пройшли святкування, присвячені Міжнародному дню студента. Два святкові дні були насичені гарними подіями та новими емоціями.

Вперше в Коледжі запрацювало студентське кафе під назвою «Foot food», де всі охочі мали можливість поласувати смаколиками і пригоститися смачними стравами, приготовленими власноруч нашими студентами.

Цьогоріч свято проходило під назвою «Студентський тріумф-2019». Вперше, за ініціативи студентської ради та адміністрації Коледжу студентам були присуджені премії року, і по достоїнству оцінено їх розум, терпіння, майстерність, оригінальність, харизму, творчість, винахідливість, інерцію, втому і стійкість, охайність, педантичність, вихованість, економність, патріотизм, працьовитість, фарт і позитивність.

Досягнення студентів були оцінені подяками, грамотами та цінними подарунками.

В заході взяли участь перший заступник голови правління Спілки споживчих товариств Чернівецької області – Крамарюк Тетяна Ігорівна та начальник служби безпеки Спілки споживчих товариств області – Візітів Іван Михайлович, які  від імені правління нагородили найкращих студентів та вручили сертифікат іменної стипендії студентці спеціальності «Право», голові Студентської ради коледжу – Федоряк Юлії.

Також на святі були присутні представники АБ «Укргазбанку» – заступники директора Гуцол Людмила Григорівна та Воронін Андрій Сергійович, які теж презентували цінні подарунки студентам за активну участь у громадському житті Коледжу.

Крім святкового концерту, в Коледжі відбувся захід, присвячений Дню гідності та свободи. Студентам І курсу була презентована книга Наталії Боярчук-Брянської «Янголи букового краю».

З нагоди Міжнародного дня студента у Коледжі пройшов День студентського самоврядування. Студенти старших курсів мали змогу відчути себе в ролі викладачів, і мали можливість оцінювати навчальні досягнення молодших студентів та зрозуміти, наскільки важливою для них є майбутня професія.

Протягом цих днів в коледжі панував святковий настрій та неймовірні емоції, оптимізм та радість.

Тож зі святом Вас, дорогі студенти!

Невичерпного Вам творчого натхнення, наполегливості й успіхів у навчанні та освоєнні обраних професій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *