10 Лютий 2019

Коментарі:

0
 Лютий 10, 2019
 0
Категорії: Новини

05 лютого 2019 року відбувся ІІІ з’їзд  Спілки споживчих товариств Чернівецької області. Явка на з’їзді була 100 відсотковою – на урочисту подію прибули всі 64 делегата.

Зі звітною доповіддю «Звіт правління і Ради спілки споживчих товариств Чернівецької області про роботу за звітний період 2014-2018 рр. і завдання щодо підвищення ефективності господарювання споживчої кооперації області» виступив голова правління Споживспілки Данило Филипчук.

Голова правління зауважив, що позитивні зміни у господарсько-фінансовій діяльності створили сприятливі умови для максимального використання власних джерел формування інвестиційних ресурсів.

Це дозволило привести до конкурентоспроможного стану понад 90 відсотків наявної мережі спілки, забезпечити високий рівень обслуговування та впровадження кооперативного бренду “СООР”. Велика увага приділялась оновленню не тільки торговельних, а й складських та офісних приміщень. Між районними кооперативними організаціями виникла здорова конкуренція і негласне змагання з приводу  того, хто  краще  і більше оновить, модернізує торговельних об’єктів.  І це  дало свої позитивні результати.

Протягом звітного періоду правління  обласної спілки разом з правліннями районних кооперативних організацій продовжувало  роботу з удосконалення комерційної роботи. Забезпечено приріст обсягу загального роздрібного товарообороту.

Зріс товарооборот ресторанного  господарства, виробництво власної продукції галузі.

Окремий розділ у доповіді було присвячено кадровій політиці, підвищенню соціальних стандартів для працівників. Делегати з’їзду у своїх виступах доповнили звіт правління, внесли низку цікавих пропозицій. У прийнятому рішенні з’їзд конкретизував завдання, що стоять перед споживчою кооперацією Буковини по кожній галузі та напрямах діяльності.

У роботі з’їзду  взяв участь та виступив голова правління Укркоопспілки Ілля Леонідович Гороховський.

З’їзд також розглянув низку інших статутних питань, обрав керівні органи управління та контролю споживспілки, делегатів на ІІІ з’їзд споживчої кооперації України. У присутності делегатів з’їзду відбулися перші організаційні збори новообраної Ради. Головою правління обрано Данила Филипчука і, за його представленням – склад правління.

Члени ревізійної комісії своїм головою обрали Яна Гонтовюка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *