Відповідно до  постанови Правління Укркоопспілки від 15 липня 2019 року № 22 на базі ресторану «Пролісок» м.Тернопіль Спілки споживчих товариств Тернопільської області відбувся Всеукраїнський конкурс  «GOLDCOOP-2019».

Спілку споживчих товариств Чернівецької області представляв шеф-кухар ресторану «Кучері» СТ «РВК-Інвест» Чернівецької облспоживспілки Сопівник Павло Михайлович.

На розгляд журі у відповідності до вимог Положення про конкурс  «GOLDCOOP-2019» учасники представляли по два кулінарних вироби.

Виготовлення домашнього завдання супроводжувалося відеозвітом, який  був представлений журі разом з самим виробом.

Друге конкурсне завдання виготовлялося безпосередньо на місці проведення конкурсу під пильним поглядом членів журі.

Під час огляду конкурсних робіт, перегляду відеозвітів, дегустації члени журі визначали правильність, професійність приготування; оцінювали композицію, презентацію, інноваційність та подачу страв; здійснювали їх сенсорний аналіз.

За підсумками конкурсу Сопівник П.М. був нагороджений «Гран-прі» та цінними подарунками (професійним ножем «Шеф-ніж» японського виробництва  та кулінарною книгою).

 

Вперше під час уже традиційного проведення Всеукраїнських конкурсів, як для кухарів, так і для управлінського персоналу, що працюють в закладах ресторанного господарства системи споживчої кооперації було організовано 2-х годинний тренінг і майстер-клас з новітніх технологій приготування і подачі кулінарних виробів коуч-тренерами і майстрами Київської кулінарної академії “Chef’s-Academy”.

Зокрема, ними було презентовано принципи візуалізації фудпейрінгу, як основи сучасного кулінарного мистецтва та продемонстровано практичні лайфхаки сучасної молекулярної кухні.

Проведення в системі подібних конкурсів-змагань сприяє підвищенню професійної майстерності, розвитку галузі, розширенню асортименту, впровадженню нових рецептур, збільшенню обсягів реалізації власної продукції ресторанного господарства, поліпшенню якості продукції і культури обслуговування та сприяє позитивному іміджу споживчої кооперації.

Правління спілки споживчих товариств  області щиро вітає переможця Всеукраїнського конкурсу «GOLD COOP-2019» 

Сопівника Павла Михайловича

з отриманою перемогою та здобуттям найвищої відзнаки «Гран-прі»!!!

Бажаємо нових досягнень, натхнення в праці та вдячних поціновувачів висококласної кухні!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *