Галузь ресторанного господарства нашої спілки налічує майже 200 закладів харчування. Практично вся діюча мережа відповідає закладам європейського рівня, приваблює відвідувачів сучасним дизайном, вишуканою буковинською, українською кухнею та високою культурою обслуговування.
В системі працює 11 ресторанів, відремонтованих та модернізованих за європейськими стандартами, де до послуг відвідувачів – вишуканий дизайн, багате меню, висока культура обслуговування.
Заклади ресторанного господарства постійно приймають замовлення на організацію та проведення різних урочистих подій, поминальних обідів тощо.
Кондитерськими цехами виробляється різноманітна продукція, що реалізується як у мережі харчування, так і через заклади торгівлі системи.
Застосовується практика виготовлення індивідуальних замовлень на виробництво тортів, караваїв, калачів та іншої продукції, яка користується постійним попитом у населення, бо завжди якісна, виготовлена з натуральної сировини та інгредієнтів, без домішок і штучних барвників.
Ресторан «Пролісок» м.Сторожинець Сторожинецької РСС
Один із залів ресторану «Пролісок» м.Сторожинець Сторожинецької РСС
Зал ресторану «Пролісок» м.Сторожинець Сторожинецької РСС
Зал ресторану «Пролісок» м.Сторожинець Сторожинецької РСС
Бар ресторану «Пролісок» м. Сторожинець Сторожинецької РСС
Зал ресторану «Ольга» смт. Глибока Глибоцької РСС
Зал ресторану «Колос» смт. Кельменці Кельменецької РСС
Ресторан «Казковий» м.Кіцмань Кіцманської РСС
Банкетний зал ресторану «Казковий» м.Кіцмань Кіцманської РСС
Зал ресторану «Казковий» м.Кіцмань Кіцманської РСС
Ресторан «Черемош» м.Вижниця Вижницької РСС
Молодята полюбляють святкувати в ресторані «Черемош» м.Вижниця Вижницької РСС
Гостинно зустрічає відвідувачів кафе «Мрія» с.Панка Старо-Жадівського ССТ Сторожинецької РСС
Калачі та печиво випікаються у «домашній» печі безпосередньо в кафе «Мрія» с. Панка Старо-Жадівського ССТ Сторожинецької РСС
Зал кафе «Мрія» с.Панка Старо-Жадівського ССТ Сторожинецької РСС
Кафе с.Стара Жадова Старо-Жадівського ССТ Сторожинецької РСС
Вправно працюють кондитери Сокирянського РСТ
З метою підвищення професійного рівня та майстерності фахівців, а також підвищення якості та рівня обслуговування, впровадження у виробництво нових, сучасних страв та виробів, сучасних технологій та обміну досвідом роботи постійно проводяться районні та обласні конкурси «Кращий за професією», які щоразу відкривають нові таланти та позитивно впливають на професійний ріст фахівців.
Підведення підсумків конкурсу «Кращий кухар» споживчої кооперації Чернівецької області»
Молодь з хвилюванням представляє свої вироби
Переможців конкурсів завжди очікують нагороди та цінні подарунки
Крім цього наші кухарі та кондитери завжди стають переможцями Всеукраїнських конкурсів «Кращий кухар споживчої кооперації України» та « Кращий кондитер споживчої кооперації України», де займають почесні призові місця.
Чергові переможці Всеукраїнських конкурсів «Кращий кухар, кондитер споживчої кооперації України – 2014»
Буковинська кухня прийшлася до смаку вимогливому журі.
На конкурсі кондитерів у м. Вінниця
Стіл «Буковинська щедрість»
Журі уважно вивчає асортимент кондитерських виробів, представлених учасницею конкуру кондитерів у м. Вінниця
По європейськи вишукано представляла на конкурсі в м.Житомир (вересень 2015р.) свій фірмовий виріб Петращук Тетяна
Із знанням своєї справи Т.Петращук відповідала на запитання журі конкурсу «Кращий кухар споживчої кооперації України – 2015»
За почесне ІІІ місце здобуте в конкурсі на звання «Кращий кухар споживчої кооперації України – 2015» Тетяна Михайлівна Петращук була нагороджена Грамотою, Дипломом «За кращий фірмовий виріб» та цінним подарунком від правління Укркоопспілки